SME
Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

Článok pokračuje pod video reklamou

Hlavné správy zo Sme.sk

Legálne „finty“, ako si zlepšiť materské a rodičovský príspevok

Legálne „finty“, ako si zlepšiť materské a rodičovský príspevok.

(ilustračné foto)
CYNICKÁ OBLUDA

Danko si ide inú ligu

Andrej Danko vyčíta prezidentke, že do politiky vniesla politiku. Presne takto doslova to povedal a ani ho nedrglo.

Autorská strana Samuela Marca

Kotleba môže aj bez Harabina vyhrať voľby (píše Samo Marec)

Vodcovia majú problém ustúpiť. Nemusí to však byť dobrá správa.

Štefan Harabin (vpravo) a Marian Kotleba na spoločnej tlačovej konferencii.
Marian Kočner.

Neprehliadnite tiež

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Špeciálna príloha pre budúcich vysokoškolákov

Prihlášky na vysoké školy budú posielať tisícky maturantov.

SME.sk spúšťa nový ekonomický web INDEX

Obsah je súčasťou predplatného SME.sk za nezmenenú cenu

Index logo