SME
Pondelok, 20. január, 2020 | Meniny má Dalibor

Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

Článok pokračuje pod video reklamou

Hlavné správy zo Sme.sk

AUTORSKÁ STRANA SAMUELA MARCA

Fašistov stvoril Fico. A teraz si s nimi rozumie (píše Samo Marec)

Ako sa z fašistov stali kandidáti na víťazstvo.

Marian Kotleba.
STĹPČEK PETRA TKAČENKA

Keď Kočner povie pravdu

Dúfajme, že sme Pentu sklamali.

Peter Tkačenko
Cynická obluda

Robertova voľba

Prepustiť Trnku na slobodu, a vyzerať ešte viac ako mafia, Smeru nijako nepomôže. Ale tá druhá možnosť bola oveľa horšia.

Neprehliadnite tiež

Stredné školy: Kam a kedy poslať prihlášku?

Špeciálna príloha pre budúcich stredoškolákov.

Ilustračné foto

Kniha plná ľudí s príbehmi, ktoré presahujú naše životy

Knihu nájdete v stánkoch a trafikách až do konca roka.

Ilustrácia z Knihy plnej ľudí

SME.sk dosiahlo v novembri rekordný počet predplatiteľov

Online predplatiteľov SME.sk je už vyše 40-tisíc

Redakcia denníka SME.
vlak viadukt