Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Minúta po minúte: Fico s kandidatúrou neváhal, niektoré otázky ignoroval

Ústavnoprávny výbor vypočúva kandidátov na ústavných sudcov.

ŽENA

Bolesť, ktorá sa nedá opísať. Milióny žien na svete trpia pre ženskú obriezku

Mrzačenie žien organizácie odmietajú, aj tak sa deje.

Neprehliadnite tiež

Malá krajina s veľkým príbehom novín

Bol som dlho v SME: Nová kniha Alexeja Fulmeka prichádza do kníhkupectiev

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Darujte kvalitné čítanie od SME.sk

Lámete si hlavu nad darčekom pre vašich najbližších alebo známych a nechcete skončiť pri ďalšej bonboniére a voňavke?

Denník SME s knihou Alexeja Fulmeka: Bol som dlho v SME

Spomienky muža, ktorý zakladal s Ježíkom, Weissom a ďalšími SME.