Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

Článok pokračuje pod video reklamou

Hlavné správy zo Sme.sk

EKONOMIKA

Príbeh Bonaparte: stavba, ktorou nepohne ani kauza Bašternák

Komplex vzbudzoval rozruch od začiatku.

KOMENTÁR PETRA SCHUTZA

O slobodu sa dá aj prísť

Ani ústava nemusí vydržať všetko.

DOMOV

Exminister Kaliňák: Ja som si svoje urobil

Kaliňák hovorí, že už je na politickom dôchodku.

Neprehliadnite tiež

Zresetujte si cez víkend hlavu od webu

Balík Predplatné SME.sk + tlačené vydanie SME Sobota si môžete teraz objednať za mimoriadnu cenu už od 8 eur / 4 týždne.

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie. Vaša rodina, priatelia alebo známi si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné Sme.sk.

SME pripravení na komunálne voľby vo veľkom štýle

Prečítajte si, čo pre vás chystá SME.sk pred komunálnymi voľbami.

Podcast Dejiny

SME spúšťa historický podcast Dejiny v spolupráci s Historickou revue

Podcast bude vychádzať každú nedeľu.