SME

Dobrú chuť: Rýchla večera a hríbové hody

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 5. septembra, nájdete ucelenú zbierku receptov, ktoré zvládnete pripraviť aj večer po príchode z práce.

Cestoviny, zeleninové pokrmy, domáci hamburger či nemecký slaný koláč Flammkuchen – to všetko sú jedlá, ktoré si poľahky pripravíte aj večer za rozumný čas.

Takisto vám poradíme, ako naložiť s úlovkami z úvodu hubárskej sezóny, ak vás už nebaví tradičná hubová praženica.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Podnikateľ Oto Kóňa opíše svoju kľukatú cestu za úspechom v oblasti pouličného občerstvenia a predstaví nový koncept komplexnej pomoci začínajúcim adeptom v gastre.

A pravidelný dvojstĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu bude venovaný téme kuchárskych kníh.

SkryťVypnúť reklamu
Čo je nové na sme.sk

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť.

Digitálne predplatné SME.sk

Kúpte si digitálne predplatné s prístupom k celému obsahu na weboch SME.sk týždenne od 1 eura. Objednať >>

Kontakty

Redakcia SME: web@sme.sk

Digitálne predplatné: helpdesk@sme.sk

Printové predplatné: predplatne@petitpress.sk

Inzercia/obchod: internet@petitpress.sk

Iné služby: sluzby@sme.sk

Vydavateľstvo Petit Press

Petit Press, a.s. je jedným z najvýznamnejších vydavateľstiev na Slovensku. Poskytuje širokú škálu multimediálnych produktov a služieb. Portfólio tlačených periodík predstavuje viac ako 30 centrálnych a regionálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 545 tisíc výtlačkov.

Web vydavateľstva >>

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu