Dobrú chuť: Vydanie nielen vianočné

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 19. decembra, nájdete vianočné menu od známeho šéfkuchára Daniela Hrivňáka.

Daniel Hrivňák tentoraz varí s tradičnými surovinami - ako je kačacina, lokše, zemiaky, jablká či slivkový lekvár -, no zaobchádza nimi nekonformným spôsobom.

V prílohe prinášame aj sedem receptov na hutné zimné polievky, ktoré sú ideálnym pokrmom na obdobie po Štedrom dni, keď sa človeku žiada niečo jednoduchšie.

Príloha okrem toho obsahuje aj článok venovaný novým trendom v gastronómii a pravidelný stĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu.

Téma: Recepty


Článok je zaradený aj do ďalších tém Vianoce, recepty, Jedlo, Módne trendy 2018

Hlavné správy zo Sme.sk

DOMOV

Minúta po minúte: Fico prišiel na vypočúvanie. Tvrdí, že pri kandidatúre neváhal

Ústavnoprávny výbor vypočúva kandidátov na ústavných sudcov.

ŽENA

Bolesť, ktorá sa nedá opísať. Milióny žien na svete trpia pre ženskú obriezku

Mrzačenie žien organizácie odmietajú, aj tak sa deje.

Neprehliadnite tiež

Malá krajina s veľkým príbehom novín

Bol som dlho v SME: Nová kniha Alexeja Fulmeka prichádza do kníhkupectiev

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Darujte kvalitné čítanie od SME.sk

Lámete si hlavu nad darčekom pre vašich najbližších alebo známych a nechcete skončiť pri ďalšej bonboniére a voňavke?

Denník SME s knihou Alexeja Fulmeka: Bol som dlho v SME

Spomienky muža, ktorý zakladal s Ježíkom, Weissom a ďalšími SME.