SME
Štvrtok, 30. jún, 2022 | Meniny má Melánia

Dobrú chuť: Vydanie nielen vianočné

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 19. decembra, nájdete vianočné menu od známeho šéfkuchára Daniela Hrivňáka.

Daniel Hrivňák tentoraz varí s tradičnými surovinami - ako je kačacina, lokše, zemiaky, jablká či slivkový lekvár -, no zaobchádza nimi nekonformným spôsobom.

V prílohe prinášame aj sedem receptov na hutné zimné polievky, ktoré sú ideálnym pokrmom na obdobie po Štedrom dni, keď sa človeku žiada niečo jednoduchšie.

Príloha okrem toho obsahuje aj článok venovaný novým trendom v gastronómii a pravidelný stĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu.

Recepty

Súvisiace témy: recepty, Jedlo, Vianoce 2021
Čo je nové na sme.sk

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť.

Digitálne predplatné SME.sk

Kúpte si digitálne predplatné s prístupom k celému obsahu na weboch SME.sk týždenne od 1 eura. Objednať >>

Kontakty

Redakcia SME: web@sme.sk

Digitálne predplatné: helpdesk@sme.sk

Printové predplatné: predplatne@petitpress.sk

Inzercia/obchod: internet@petitpress.sk

Iné služby: sluzby@sme.sk

Vydavateľstvo Petit Press

Petit Press, a.s. je jedným z najvýznamnejších vydavateľstiev na Slovensku. Poskytuje širokú škálu multimediálnych produktov a služieb. Portfólio tlačených periodík predstavuje viac ako 30 centrálnych a regionálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 545 tisíc výtlačkov.

Web vydavateľstva >>

Neprehliadnite tiež

Tipy na výlety v Česku


22. jún

Zájazd na Ischiu, do Jordánska alebo na Madeiru len za jedno víkendové vydanie denníka SME.


23. jún

S týmto predplatným si odomknete SME.sk až na 6 zariadeniach.


24. jún

Knihu VIAC/MENEJ NE/VÁŽNE si kúpite spolu s denníkom SME v utorok 21. júna.


16. jún