SME
Pondelok, 20. január, 2020 | Meniny má Dalibor

Dobrú chuť: Vydanie nielen vianočné

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 19. decembra, nájdete vianočné menu od známeho šéfkuchára Daniela Hrivňáka.

Daniel Hrivňák tentoraz varí s tradičnými surovinami - ako je kačacina, lokše, zemiaky, jablká či slivkový lekvár -, no zaobchádza nimi nekonformným spôsobom.

V prílohe prinášame aj sedem receptov na hutné zimné polievky, ktoré sú ideálnym pokrmom na obdobie po Štedrom dni, keď sa človeku žiada niečo jednoduchšie.

Príloha okrem toho obsahuje aj článok venovaný novým trendom v gastronómii a pravidelný stĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu.

Článok pokračuje pod video reklamou

Téma: Recepty


Článok je zaradený aj do ďalších tém Vianoce, recepty, Módne trendy 2018, Jedlo

Hlavné správy zo Sme.sk

AUTORSKÁ STRANA SAMUELA MARCA

Fašistov stvoril Fico. A teraz si s nimi rozumie (píše Samo Marec)

Ako sa z fašistov stali kandidáti na víťazstvo.

Marian Kotleba.
STĹPČEK PETRA TKAČENKA

Keď Kočner povie pravdu

Dúfajme, že sme Pentu sklamali.

Peter Tkačenko
Cynická obluda

Robertova voľba

Prepustiť Trnku na slobodu, a vyzerať ešte viac ako mafia, Smeru nijako nepomôže. Ale tá druhá možnosť bola oveľa horšia.

Neprehliadnite tiež

Stredné školy: Kam a kedy poslať prihlášku?

Špeciálna príloha pre budúcich stredoškolákov.

Ilustračné foto

Kniha plná ľudí s príbehmi, ktoré presahujú naše životy

Knihu nájdete v stánkoch a trafikách až do konca roka.

Ilustrácia z Knihy plnej ľudí

SME.sk dosiahlo v novembri rekordný počet predplatiteľov

Online predplatiteľov SME.sk je už vyše 40-tisíc

Redakcia denníka SME.
vlak viadukt