SME

Dobrú chuť: Vydanie nielen vianočné

V najbližšom čísle prílohy SME o jedle a varení, ktoré vyjde v stredu 19. decembra, nájdete vianočné menu od známeho šéfkuchára Daniela Hrivňáka.

Daniel Hrivňák tentoraz varí s tradičnými surovinami - ako je kačacina, lokše, zemiaky, jablká či slivkový lekvár -, no zaobchádza nimi nekonformným spôsobom.

V prílohe prinášame aj sedem receptov na hutné zimné polievky, ktoré sú ideálnym pokrmom na obdobie po Štedrom dni, keď sa človeku žiada niečo jednoduchšie.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Príloha okrem toho obsahuje aj článok venovaný novým trendom v gastronómii a pravidelný stĺpček Jarmily Gajdoschíkovej a Michaela Kasardu.

Vianočné tipy a recepty:

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Čo je nové na sme.sk

Novinky, zlepšenia a vôbec všetko, s čím sa chceme podeliť.

Digitálne predplatné SME.sk

Kúpte si digitálne predplatné s prístupom k celému obsahu na weboch SME.sk týždenne od 1 eura. Objednať >>

Kontakty

Redakcia SME: web@sme.sk

Digitálne predplatné: helpdesk@sme.sk

Printové predplatné: predplatne@petitpress.sk

Inzercia/obchod: internet@petitpress.sk

Iné služby: sluzby@sme.sk

Vydavateľstvo Petit Press

Petit Press, a.s. je jedným z najvýznamnejších vydavateľstiev na Slovensku. Poskytuje širokú škálu multimediálnych produktov a služieb. Portfólio tlačených periodík predstavuje viac ako 30 centrálnych a regionálnych titulov s týždenným predaným nákladom vyše 545 tisíc výtlačkov.

Web vydavateľstva >>

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Výber e-kníh pre prémiových predplatiteľov na eknihy.sme.sk.

Stiahnite si s prémiovým predplatným viac ako 1000 e-kníh.


Špeciálne literárne vydanie Magazínu Víkend s ilustráciami od Mareka Ormandíka.


Prílohu Kúpele nájdete v denníku SME v stredu 26. februára.


a 1 ďalší
Dve prílohy ako pomôcka pre maturantov z angličtiny.

Zvládli by ste maturitný test z angličtiny?


SkryťZatvoriť reklamu