Denník SME pre svojich čitateľov pripravil špeciálnu prílohu s desiatkami receptov na spracovanie sezónneho ovocia a zeleniny.
Magazín Letná kuchyňa nájdete vložený v denníku SME v sobotu 5. júna.
Na 44 stranách sa dozviete, aké sú výhody vlastnoručne dopestovaných potravín a prečo podporovať lokálnych výrobcov a drobných farmárov.
Poradíme vám, ako najlepšie spracovať vlastnú úrodu alebo čerstvé ovocie.
Spolu s množstvom receptov na prípravu kompótov, džemov, čatní, sirupov a ovocných vín, v prílohe nájdete aj tipy, ako si užiť pohodovú grilovačku.
Magazín Letná kuchyňa nájdete vložený v denníku SME už v sobotu 5. júna
Z obsahu vyberáme
- Postupnosť dozrievania a spracúvania sezónneho ovocia
- Predĺžte si sezónu špargle
- Čo všetko vieme pripraviť z kvetov bazy
- Svieže jahody
- Vysoká škola pohodového grilovania
- Čerešne podľa čerešňových týždňov a recepty z nich
- Pagáčiky, nátierky a herbálne maslá
- Čatní a džemy
- Sirupy a osviežujúce nápoje
- Ostružinové a morušové vína, orechovka
- Zaručené nálevy na nakladačky ako od babičky
- Zaváraniny, zaváraniny a ovocné kože
- Ovocné clafoutis a svieže letné dezerty
- Nanuky do ruky a množstvo ďalších receptov
